VAD ÄR TRAVELORDER?

Travelorder är ett system för elektroniska resebeställningar och underlättar hanteringen av en resebokning. Istället för att resebeställaren ringer till resebyrån kan man fylla i sina önskemål i lugn och ro och sedan skicka iväg sin beställning till resebyrån. Resebyrån behandlar sedan beställningen under ordinarie kontorstid. Resebyrån återrapporterar sedan till kunden och skickar alla färdhandlingar.

 

Systemet vänder sig till företag och resebyråer som vill effektivisera och kvalitetsäkra informationsflödet mellan kund och resesäljare. Kunden kan när som helst under dyngets alla timmar gå in och lägga en beställning.

 

FUNKTIONER

Systemet innehåller funktioner för flyg, tåg, hotell, hyrbil, båt, buss oich marktransport. Genom integration med midoffice-systemen Antares och Rebus så kan kunden erhåller en komplett statisikt på företagets resande. Bland övriga funktioner finns hantering av resenärsprofiler, möjlighet att spara företagets resepolicy i systemet.

 

Varje uppsättning av Travelorder är unik. Kunden och resebyrån sätter gemensamt upp och anpassar systemet. Systemet kan anpassas med CSS-stylesheet (färger,typnistt m.m) och på det sättet helt integreras med t ex ett Intranät eller webbsida.

 

REFERENSER

- Norrbottens Läns Landsting

- Luleå Kommun

- Länsstyrelsen i Norrbottens Län

- DHL

- LG Electronics

- IAF, Inspektionens för arbetslöshetsförsäkringen

Är du intresserad och vill veta mer om systemet kontakta:

Swetra Group AB | Nicklas Fagerkvist, Webmaster | Tel: 036-15 01 37 | Mobil: 0701 -90 19 22 | www.travelorder.se